Lilypie First Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers

Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Τα στάδια της εγκυμοσύνης

Υπάρχουν τρία ευδιάκριτα στάδια της εγκυμοσύνης, αποκαλούμενα τρίμηνα, κάθε μια περίπου 13 εβδομάδες. Το στάδιο της εγκυμοσύνης, ή το τρίμηνο, είναι σημαντικά στην αύξηση του μωρού σας και να είναι ανήσυχα για σας. Δεδομένου ότι το σώμα σας προσαρμόζεται στις οργιμένος ορμόνες μιας νέας εγκυμοσύνης, να δοκιμάσετε την ασθένεια και το moodiness πρωινού. Τα στήθη σας θα πρηστούν και θα χάσετε την περίοδό σας. Το μωρό σας θα αυξηθεί από μια μικρή συστάδα των κυττάρων σε ένα έμβρυο με τις αρχές των ματιών, των αυτιών, των δάχτυλων και των toe. Το μωρό θα είναι σε θέση να κινήσει τα όπλα και τα πόδια του. Στο τέλος του πρώτου τριμήνου, μπορείτε να παρατηρήσετε ότι "παρουσιάζετε" και ο γιατρός σας μπορεί να είναι σε θέση να σας πει ποιο φύλο το μωρό είναι.

Κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου, η κοιλιά σας θα αυξηθεί όπως το μωρό, και θα αρχίσετε να αισθάνεστε την κίνηση μωρών. Μπορείτε να δοκιμάσετε τους πονοκέφαλους, τον ίλιγγο και τους πόνους στην πλάτη από τις αλλαγές που συμβαίνουν στο σώμα σας. Ευτυχώς, η ασθένεια πρωινού έχει εξαφανιστεί, αλλά μπορείτε να αρχίσετε να διατηρείτε το ύδωρ. Τα κόκκαλα του μωρού σας αναπτύσσονται και καλύπτεται με ένα λεπτό στρώμα αποκαλούμενου του τρίχα lanugo. Δεδομένου ότι η κοιλιά σας επεκτείνεται, συνεχίζετε να κερδίζετε το βάρος. Παρά αυτό, το δεύτερο τρίμηνο είναι ο χρόνος που οι περισσότερες έγκυες γυναίκες απολαμβάνουν πιό πολύ.

Η αύξηση του μωρού επιβραδύνει μέχρι το τέλος του τρίτου τριμήνου. Τα ζωτικής σημασίας όργανα αναπτύσσονται και το λίπος αρχίζει να αναπτύσσεται κάτω από το δέρμα του μωρού. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εβδομάδων του τρίτου τριμήνου, το μωρό αρχίζει να κατεβαίνει στο κανάλι γέννησης. Θα έχετε κερδίσει 25-35 λίβρες (ιδανικά) και μπορείτε να αισθανθείτε κάποια κούραση και μούδιασμα στην πυελική περιοχή. Το Urination είναι συχνότερο και τα στήθη σας μπορούν να αρχίσουν να αισθάνονται βαριά και διαρροή. Φυσικά, το τρίτο τρίμηνο τελειώνει με τη γέννηση του μωρού σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου